Första dagen

Har lämnat min älskade lilla Lilly själv på dagis för första gången. Hon sa inte ett ljud när jag räckte över henne till dagis personalen. Det kändes tryggt. Pussade och vinkade hej då. 

Är i centrum nu och fikar med Tessan. Går på hel spänn och väntar på samtal från dagis om att hon är otröstlig. Jag vet att hon har det bra och att det förmodligen kommer gå jättebra hela dagen men ändå ska man gå runt och noja. Dom typiska mamma-känslorna. Ni som är mammor vet precis vad jag pratar om. 

Men nu ska jag tänka positivt! Och fortsätta fikandet och shoppandet. Får hålla mig sysselsatt med det idag så jag inte funderar så mycket.. 

God morgon


Såhär startar vi dagen varje dag. Barnen får sitta å vakna till i soffan medans jag dricker kaffe och gör mig iordning. Efter det är det deras tur med tandborstningen och påklädning. 

Piggilin

Jag har en tendes att alltid bli pigg någon timme efter att jag lagt barnen. Jag är verkligen en nattmänniska. Det är som att min kropp är inställd på att vara vaken på natten så när klockan slår si så där 21.00 vaknar jag till liv ur någon slags "vardagsdvala". Jag har storstädat hela köket, hängt tvätt, duschat, plockat undan överallt, pratat i telefon, försökt lägga mig i soffan å slappna av, städat lite till, hängt en till tvätt... Ja jag har flugit runt här hemma som ett yrväder och nu borde jag verkligen lägga mig. Jag ska göra det också men känner jag mig själv rätt kommer jag ligga och stirra upp i taket i någon timme innan jag somnar....