skojja ba

Ja alltså vi är ju inte alls friska. Men jag kände mig mycket bättre tidigare idag och Albin hade ju faktiskt varit "frisk" i 48 timmar. Några timmar efter jag ringt och sagt till både jobb å dagis att vi är friska fyller Albin sin blöja med ja, vi kallar det magsjuka. ni förstår säkert. Jag å Fredrik suckar högt men vi bestämmer iaf att Fredrik får fortsätta att vabba så jag får komma iväg till jobbet. MEN nu efter middagen känner jag hur ont i magen jag har och hur illamående jag är. Så ringde precis å sa att jag blir hemma en dag till!! booooring. fan va jag hatar att vara sjuk. Det värsta är ju att man inte orkar göra någonting. Det var ett helt gympapass för mig att gå å slänga sopporna, ca 50 meter från huset. Jaja, det är bara att härda ut och genomlida denna sjukdom tills man blir frisk. För vad jag vet så finns det inga botemedel eller något som påskyndar tillfrisknaden av magsjuka, eller?

Rastlös

Jag är verkligen ingen människa som njuter av att vara hemma å inte höra någonting. Albin är typ helt frisk och har inte spytt den igår natt då. Jag känner mig också bättre. Så imorgon blir det jobb å dagis! Äntligen. Så sjukt tråkigt att bara vara hemma. Lite mysigt är det ju också men det räcker garanterat med två dagar.

Vardags lyx!

Efter en hel dag i soffan med mitt lilla hjärta,som för övrigt inte visar något tecken på magsjuka under dagen, så sitter jag å min stora älskling här å ska kolla på film. Jag har lyxat till det och vakad kladdkaka som jag inte har gjort på hur länge sen som helst. Den blev perfekt som vanligt! Nu ska jag fortsätta njuta av livet. Vi blir hemma imorgon också för säkerhets skull!