Slappardag

Idag har vi inte gjort så mycket, vilket har varit väldigt skönt. Var å käkade frukost hos Stellan med han å mamma. Sedan åkte jag hem till mamma å va där med syrran. Efter det åkte jag hem och städade (ovanligt va?). Miranda och Caroline kom förbi och käkade snabbmiddag och när dom gick badade Albin. Precis lagom mycket aktiviteter för en lördag.

Just nu sitter jag i soffan och har tagit mig en Lördagsöl. Albin har precis somnat. Jag längtat tills han får vara uppe längre för det blir så otroligt tråkigt när han somnat. Speciellt när Fredde inte är hemma. Han är iväg och tar "några" öl med sina kompisar :)

Ne nu ska jag gå ut å ta mig en god cigg med ölen. Sen kommer mina sega vänner å håller mig sällskap! Hej så länge!

Redan torsdag

Alltså guuud vad tiden går fort! Jag tyckte det nyss var söndag och nu är det redan torsdag.

Så va händer idag? Jobb å dagis som vanligt. Fredde jobbar sent idag i lägenheten han håller på med så jag tänkte nog åka dit idag igen med Albin å se hur det går. Sen ska jag ut å springa med Angelica! Äntligen säger jag bara. För vi har planerat det länge men så blev hon sjuk och när hon blev frisk så blev såklart jag sjuk. Men nu är vi friska å krya så då ger vi oss ut på en springtur. Sen så är det några beslut som ska fattas dom kommande dagarna.

Men nu måste jag fortsätta att jobba. Vi hörs!

Nytt i ordförrådet

Ja, Albin kan ju snacka en del nu och idag hoppade det ut två nya fraser ur barnamunnen.

Fredde håller på att kakla ett badrum i Stellans verkstad så jag tog med Albin dit för att kolla läget. Det första Albin gör när vi kommer dit är att gå in i badrummet och ställer sig bredvid Fredde å slänger ur sig " vaaajööry"
Sedan när vi kom hem skulle han hjälpa mig att borsta håret. Då får man höra "mamma piiint". Man tackar! Så kul att höra hur han utvecklar språket och snappar upp vart enda ord man säger. Och förstår när han ska säga vad och när. Som när vi har ätit, då säger han "klaaar! Tacka mateen mamma". Så himla gulligt. Man smälter ju en aning när han snackar och säger nya ord. Så himla stolt blir man!