Jag lär mig aldrig

Alltså nu är det så här att jag har ju hittat världens bästa serie. Sons Of anarchy. Och nu när jag varit sjuk så har jag ju inte gjort annat än att kollat på den. Så jag har snart kollat klart hela sesong tre. Jag började för en vecka sen. Inte illa va? Tre sesonger på en vecka. Men det som inte riktigt funkar nu är ju att jag inte kan se fyra avsnitt på kvällen. Det märkte jag idag för att jag satt uppe till klockan ett inatt och kollade. När jag gick å la mig vaknade Albin å sa att han frös och sparkade bort täcket. Jag började undra om han kanske hade feber men tempen visade 35.9 är det normalt? Visst är det de? Kanske lite lågt. Hur som helst somnade Albin om men inte jag. Jag låg och vred å vände mig och funderade på om Jax tjej, tara, var död eller inte. Alltså i serien. Jag funderade på om jag skulle gå ner och kolla ett avsnitt till men jag tog mitt sunda förnuft och sa till mig själv att sova är det bästa du kan göra nu. Klockan var nog inte mindre än två när jag lyckades slumra in. Och det känns idag. Jag är trött. Och längtar hem för att få titta en avsnitt till.  

Efterlängtade syskon

När jag nattade Albin tidigare idag var han inte alls trött och ville inte alls sova. Han var pain in the as och skulle göra allt för att inte ligga ner å slappna av. Det slutade med att min korta stubin gick åt och jag sa godnatt med väldigt arg ton och stängde dörren. Gick ner till Tv för att fortsätta kolla på min nya favvo serie, sons Of anarchy. Jag hoppades på att Albin kanske skulle somna av sig själv men jag var 99% säker på att han skulle tassa ner för trappan å be mig komma. Mycket riktigt gjorde han de. 
I vanilga fall hade jag sagt med bestämd ton "gå och lägg dig igen, du ska sova" och följt honom tillbaka till sängen. Lagt mig där för att åter igen säga "godnatt" och göra om hela läggningsprociduren. 
Meeeen, när min söta lilla underbara son tassar ner för trappen så jag möter honom med hans stora oskyldiga ögon och han säger med sin allra oskyldigaste rös "mammaaa, ja vill sjova sammans min lillabjooor. Ja vill tjäffa han nuuew mamma" 
Alltså förstår ni hur jag smälte!? Det gick ju liksom inte att vara sträng och säga med bestämd ton att han skulle sova. Nej nej. Jag vek mig totalt. Han träffade rätt punkt och han förstod det också. Även fast han menar det så visste han hur kärleksfull jag skulle bli om han tog upp samtalsämnet om bebisen (Albin har själv bestämt att det är en lillabjor, vi får väl se) han är smart min grabb. 
Så vi gick upp och pratade om bebisens ankomst. Det var så roligt att höra hur intresserad Albin var. Vi kom fram till att bebisen skulle vara alldeles för liten för att äta godis, att det skulle komma snö och jultomten skulle komma innan bebisen kommer ut, att bebisen ska ha napp när den blir ledsen och att Albin då ska trösta bebisen. Albin vill även att bebisen sover med honom. Bredvid honom i sin säng. Helst nu idag. Så då förklarade jag igen med snön å tomten att de måste komma först innan Albin får sova med bebisen. Han var så nyfiken och längtans full att jag fällde en tår av lycka. Tänk att min lilla bebis ska bli storebror. Han kommer bli en sådan fin storebror och förebild för bebis. Och jag längtar ihjäl mig, speciellt efter ikväll,  efter min lilla bebis i magen! Efterlängtade syskon <3 


 

Fredag

Tog mig i kragen och gick till jobbet idag. Är fortfarande svin förskyld så det var tungt men det gick ändå bra. Men nu är jag helt slut och har hamnat i matkoma efter en pizza. Vi ligger hela familjen nu i soffan och bara myser och jag tror vi stannar här kvällen ut. Härliga fredag!