IRRETERANDE

Igår var jag i skolan och hämtade min dator som varit på lagning. Under den tiden har jag ju haft en lånedator. Och jag kan säga att jag hunnit spara en heldel bilder, dokument och andra skit grejer på lånedatorn eftersom att jag lämnade in min vanliga dator i skolan på lagning när jag var högravid och det är ju si så där 9 månader sedan. om inte mer. Så när jag väl skulle få tillbaka min vanliga dator var det ända jag tänkte på ALLA BILDER. såklart. Jag hade ju sprata alla bilder på Albin där. Så det fixade jag. så dom finns. alltså jag har dom på denna dator nu också. Men det jag inte tänkte på var ju det där jäkla skit arbetet som ska vara inlämnat imorgon. Så nu mina vänner måste jag skriva om HELA JÄVLA SKITEN!! GAAAH jag blir galen! Så nu måste jag sitta och råplugga. Jag pratade iof med min lärare och berättade så det var okej att jag lämnade in senare. Men ÄNDÅÅÅ!!! ne nu måste jag fortsätta meed pluggeriet. HEJ

LONG TIME NO SEE

Ja det var ju ett par dagar sedan jag skrev. och anledningen till det är för att jag har jobbat hela helgen och inte haft tid åt datorn. Jag hann också åka till IKEA i fredags med Sandra ch barnen. och där shoppade jag loss. Köpte bland annat en skit snygg golvlampa och lite smått å gått till Albin.
I lördags tog jag mig en shopping tur efter jobbet. Sedan gick jag hem och möttes av Fredde och Lollo som tyckte att vi skulle gå ner på mm. Jam varför inte liksom! Så dit bar det av för ett par öl innan det var dags att gå hem.
Och igår var det ju mors dag. Min alldra första! Tyvär så firade inte vi det utan jag var och firade min mamma med syrran. Gissa vart? Jo, på MM. hahha. Känns som att jag är där jämt. Med det är så så jäkla mysigt där så det är svårt att låta bli att gå dit.
Nu måste jag bytabajs blöja för det stinker här. Hörs sen! åh juste idag då? Vi har inga planer. Ska nog bara vara hemma!