Stora killen

Vi var ju som sagt på BVC igår. Det gick jätte bra. Albin tyckte det var lite läskigt med spruta och började grina lite redan när han såg det. Men så fort det var klart blev det bra igen.

Så nu är mätningen såhär för mitt lilla hjärta:
Vikt: 11147g
Längd: 82.5 cm

För skön

Min mammas säng är för skön. Vill verkligen inte kliva upp. Skulle kunna ligga här hela dagen. Dessutom är jag så jäkla trött. Måste verkligen gå och lägga mig i tid. Men det får bli på tisdag för nu har jag lång helg. Är ledig idag och ska till lägenheten och packa. Nu måste jag gå upp så Albin kommer iväg till dagis.

fullbokad dag

Har precis lämnat lilleman på dagis. Det gick bra som vanligt, han sprang raka vägen till frukostbordet utan att säga hej då så jag fick springa efter och sno en hejdå puss. Då vinkade han bara åt mig och det såg ut som om han tänkte "gå nu morsan jag ska ju käka frulle med mina polare" Så det var ju bara att skynda därifrån. haha.

Nu ska jag snart ha en kund här hemma som kommer kl 9 och ska färga fransar å bryn. Sen klockan 10 blir det jobb på olivia till 13.45. Efter det hem och packa packa packa och kl 4 BVC med Albin för 1,5 års kontroll (en månad försent, hehe) och när det är klart ska vi till lägenheten igen och packa. Så ja, en helt fullbokad dag med andra ord. Nu måste jag förbereda för min kund.