V36 (35+2)

Nu går det undan! Det är inte långt kvar och för varje dag som går känns det mer verkligt. Bebisen, som jag nu tror är en liten Lilly, buffar runt som bara den. Huvudet är fortfarande nedåt och jag tror det lagt sig till rätta. H*n brukar puta ut med rumpan och fötterna är jag nära på att "få tag i" när h*n trycker ut dom.

Enligt min app ska bebisen väga mellan 2,5 - 2,8kg men jag skulle tippa på att min lilla bebbe väger mellan 2,2-2,5 ca. Det är ju en liten bebis som sagt. 
Jag ska tillbaka till DS imorgon och kolla flödet i navelsträngen. Sist jag var där,i söndags, så frågade jag varför jag behövde komma tillbaka så många gånger om nu allt såg bra ut. Jag undrade om det var något fel och varför dom inte säger det. Men läkaren konstaterade att ultraljuds sköterskorna mäter ju alla organ och skelett och även CTG-frekvensen (hjärtat) och flödet i navelsträngen, så om det såg bra ut så skulle det inte vara någon fara. Han förklarade att de ville bara ha extra koll så att bebisen växer ordentligt och följer sin kurva och om det nu skulle vara något fel på tillväxten så skulle det åtgärdas med en igångsättning men det var absolut inte aktuellt nu. Så länge bebisen växer som den ska och har det bra i magen så får den stanna kvar tills det är dax. Så det känns lugnande. Imorgon är det ultraljud igen som sagt och då ska de kolla flödet och nästa vecka är det tillväxten de ska kolla. 

Men, ut över det här så mår jag bra. Bebisen verkar också må bra och den är livlig och rör på sig. Den har även väldigt mycket hicka :) 
Ååh vad jag längtar nu! 

Blandade känslor

Har haft en jätte mysig julafton min min familj. Vi kollade Kalle Anka, åt god julmat tills vi låg allihopa i soffan med mat koma. Tomten kom och Albin vart livrädd, stackarn. Han lyckades övervinna rädslan tillslut och vågade sig fram och ta emot julklappar av tomten. 

På kvällen spelade vi spel. Mamma hade köpt galen panna och det var riktigt roligt! 
Det var en riktigt lyckad julafton även fast familjen inte var fullbordad. 

Idag blir det inte många knop gjorda, vi ligger i soffan just nu. Jag mår lite konstigt, känner mig så rastlös men ändå stressad inombords. Vet inte vad jag ska göra, om jag ska sitta eller stå jag går runt här hemma och bara känner mig allmänt less. Lägger mig ner 5 min innan jag är uppe å går igen. Ont har jag också. Förbaskat ont. Jävla foglossning. Nä den här dagen är bara skit. Funderar på att gå å lägga mig igen.. Tur att mormor och morfar är här, morfar har bra med tålamod och håller Albin sysselsatt! 

Julafton

God morgon säger vi här hemma! Efter en lån och skön sovmorgon har vi nu hasat oss upp och äter lite tomtegröt till frukost, eller lunch kanske man kan säga? Frukostlunch. Albin väntar spänt på att få öppna första klappen vilket han får göra så fort mamma kommer hem efter hon handlat. Själv längtar jag tills jag får göra mig iordning och mysa ner mig i soffan med med ett glas glögg tillsammans med min fina familj och kolla kalla anka.