Trött, tröttare, tröttast

Det var tungt att gå upp kl 6 imorse kan jag lova men efter en kopp kaffe ordnade det upp sig, det var en lugn dag på jobbet trots att jag drog över tiden och fick sluta en halvtimme senare. Men det kompenserades med en AW med Fredde, Lollo och Albin på MM. Alltid lika trevlig att sitta på deras uteservering. Efter det gick vi hem å lagade mat. Fredde gjorde kött, ris och rödvinssås. Mycket gott. Mätta å belåtna la vi oss alla tre i sängen och det dröjde inte lång tid innan både Fredde å Albin somnade. Rastlös som jag blev då åkte jag hem till Linda för kvälls te. En riktigt härlig start efter semestern. Dessutom är jag ledig imorgon pga att jag ska på ett läkarbesök. eller ledig å ledig jag jobbar iof kväll, men är ledig på dagen ;) så det ska bli skönt (förutom läkarbesöket). Just nu ligger jag å Fredde i soffan, Fredde har somnat om efter att han plockat undan i köket. Och jag ska nog joina honom. Ska kolla klart filmen på 6an först bara. God natt

Sjön suger

Efter att vi kommit hem från Sundsvall i fredags packade vi om väskorna och åkte ner till Trosa för att möta upp mamma och Stellan som lagt till med båten där. Så nu i helgen har vi levt båtliv vilket var himla mysigt. Vi har bara slappat, legat på stranden druckit drinkar och bara umgåtts. Albin har varit helnöjd hela tiden och speciellt när han fick följa med Stellan och åka jollen. Nu är vi hemma igen och är helt slut hela familjen. Vi har legat som tre soffpotatisar i soffan sen vi kom hem. Sjön suger verkligen! Det här är också min sista semesterdag, sååå ångest! Nu blir det till att jobba och vänta på nästa ledighet nästa sommar ;) haha. Deprimerande. Jaja, nu ska jag fortsätta med det jag gjorde - ingenting. Hej så länge.

Hemgång

Vi sitter vid frukost bordet just nu å planerar körväg, och stopp. Vi siktar på att stanna i Söderhamn igen. Det blir nog bra. Å morfar har gett lite tips om omkörning osv som man kan tänka på. Det tackar man för. Tips från en rallykung borde vara bra tips! ;)

Photobucket Pictures, Images and Photos

Känns som att de här dagarna har gått alldeles för fort. Men oj va kul vi har haft. Har varit så underbart att få spendera tid med mormor och morfar. Och att vara här uppe i Sundsvall över huvudtaget. Det har varit lugnt å skönt, utan stress. Vi har bara gjort saker som vi velat å inte haft några tidsbegränsningar. Albins rutiner är helt rubbade, riktig sommarlovspojke är han nu med långa sovmornar och vaken sent på kvällen. Han har vilat lite hipp som happ under dagen å matrutinerna är helt åt helvete. Haha. Men det gör inget! Vi har haft det såååå himla bra! och det har varit huvudsaken! Nu ska jag fortsätta packa å umgås med M å M in i det sista.