Kort sammanfattning

- Jobb 07.45-14.30.
- Hen å lekte med Albin.
- Sen lunch/ tidig middag vid fyra rycket på Tommys med syrran och mamma som kom hem från Sundsvall idag.
- Svägnde förbi Ica med syrran för att handla och hyra film, Albin han även lägga världens bajsblöja både i och utanför blöjan så hela vagnen var täckt med bajs.
- kom hem och då vi upptäckte att vi glömt att hämta ut filmerna så det var bara att cykla ner till video akuten och hyra film eftersom att det vore pinsamt att åka ner till Ica igen. He he.
- bunkrade upp med läsk och godis och började kolla första filmen, Black Swan, som var konstig men bra. Sedan andra filmen, mad man, som var skit bra!
- NU sova, god natt.

Fredag

God morgon! Fick sovmorgon till tio idag och då vaknade jag av att glada Albin låg och jollrade. Mys!! Sov morgon behövdes kan jag säga. Igår bestämde jag och Fredde att vi skulle gå ut och käka för ingen orkade laga mat. Vi pratade om att gå till Tommys och dit kan ju inte. Albin följa med så jag ringde syrran och frågade om hon ville vara barnvakt i ett par timmar så jag och Fredde kunde gå dit och käka å ta nån öl. Och det kunde hon. Men på väg till Tommys insåg vi att det var TTTT så vi gick till mm. Vi satt där till stängning ned några vänner och innan vi gick hem så gick vi förbi Linda och Jesper och tog ett glas Rosé. Sen gick vi allihopa hem till oss för syrran behövde åka hem. Kl två (om jag mins rätt) gick Linda och Jesper hem så ja, sov morgonen behövdes! Nu ska leka lite med min fina son sen vila lite och sen jobba!
Photobucket Pictures, Images and Photos

BVC

Idag har vi ju varit på BVC. Albin, min stora pojke, som nu är 10 månader och 10 dagar väger nu: 8680 g och är 72.7 cm lång!