Det kommer aldrig att gå!

Vet ni vad jag kom på precis.... Jag kommer inte träffa Albin för ens på fredag!!!! Hallå det går ju inte. Jag håller på att dö nu av saknad att kramas, busa och leka med honom. Jag har ju inte fått göra det idag eftersom att han sov när jag gick hemifrån och sov nu när jag kom hem. Och imorgon jobbar jag nämligen också. Så ända gången jag skulle ha chansen att få mysa med min älskade Albin är att åka hem över lunchen imorgon. Det är ju klart jag gör det! så va bra, då är det löst. Och nu i skivande stund så kom jag också på att jag har sovmorgon så förhoppningsvis hinner Albin vakna. Hoppas! <3
Mammas älskling som snart fyller 1 år och börjar på dagis <3

Hel dag!

Hej! Idag som ni ser så är det helt tomt på inlägg. Jag har helt enkelt inte haft tid. Dessutom så fuckar min telefon och säger att jag tydligen "inte har något abonnemang för mobildata" eeeh va? Aja skit samma får kolla upp det imorgon. Jag har precis övergått från grov trötthet till övertrötthet. Jag höll faktiskt på att bokstavligen talat att somna när jag kom till jobbet. Men nu helt plötsligt känner jag mig pigg. Hungrig är jag också. Så jag ska käka äggmacka och dricka oboy. Det är min nya grej. haha fan va jag älskar ägg! Ne nu måste jag göra lite nytta ska sätta mig ner och kolla igenom mina Försäljning och sevice uppgifter jag har fått. Det är ett av två ämnen jag måste tenta av. samtidigt som jag käkar äggmackor och dricker oboy såklart. Så vi hörs!

Temys

Jag och Jenny sitter nu hemma hos mig på balkongen och dricker te å snackar skit. Albin sover och Fredde är hos en kompis. Snart blir det soffläge och sedan bingen. Imorgon blir det en lång dag med både skola och jobb.