Godmorgon lördag

För första gången vaknade jag upp på en lördag utan att känna stress över att hinna med allt man vill göra på helgen. Igår var min sista dag på jobbet och från och med måndag ska jag ta ut graviditetspenning. Det är lite blandade känslor kring det faktiskt. Det känns både skönt och lite tråkigt. Skönt för att få tid att vila upp sig och pyssla å boa här hemma innan bebisen kommer. Dessutom känner jag att med foglossning och rygg ont hade jag nog inte pallat så mycket mer heller. Men det känns lite tråkigt för att jag kommer sakna kollegor å kunder! Det är ju tur att jag kommer tillbaka om 1 år. Herregud 1 år!! Känns så himla länge men det kommer nog gå fort. Haha. 

Nä nu ska jag gå upp å äta frukost med vildungen :) 


V 32

Två månader kvar idag. Exakt på datumet också. På fredag är det min sista jobb dag vilket känns otroligt skönt! Längtar efter stress-fria morgnar och att strosa omkring hemma i mjukis kläder å små fixa. Min ork är verkligen på slut tampen nu. Foglossningen och rygg-ontet gör sitt. Har även sjukt ont i ena sidan av revbenen och det ömmar speciellt när jag sitter ner.

Annars tycker jag att jag mår ganska bra. Det är ju så himla mysigt nu när bebisen verkligen tumlar runt och sparkar inne i magen :) 
Hur kan det vara möjligt?

Igår gick vi å la oss halv nio allehopa. Både jag och Fredde var skit trötta så det var ingen ide att försöka hålla oss vakna. Jag hade egentligen behövt plugga men jag orkade verkligen inte! Så himla less på allt just nu känner jag. 
Men i alla fall så tänkte jag att jag skulle vakna i tid och ta en lång härligt frukost med Albin. Men alltså jag var så trött imorse så jag snoozade 1 timme och gick upp så sent så att vi fick slänga i oss frukosten i bilen. Hur kan det vara möjligt? Att gå å lägga sig i tid å vakna tröttare än någonsin och dessutom ha huvudverk på det? Har man sovit för mycket då eller? Ah jag vet inte, men känner mig hel konstig idag. Hoppas jag kan piggna till lite snart för idag ska jag på kurs på huvudkontoret. Så då kan det ju vara bra att vara "fit fot fight" liksom...