V 28

Det börjar gå undan nu tycker jag. Om tre månader är det dags! Åh vad jag längtar. 
Om fyra veckor går jag på graviditetspenning. Har börjar få tillbaka illamående på morgonen och ryggen blir inte bättre. Har även fått svårare å andas vid ansträngning och bebisen har förmodligen gett mig blåmärken på revbenen då de ömmar konstant. Så ja, jag längtar tills jag får vara ledig och göra allt i min egna takt. 

Bebisen vägen nu runt 1 kg och är ca 35cm lång. Fötterna är ca 5cm. Bebisen kommer öka ca 27g i vikt per dag. Bebisen kan nu även ha börjat drömma.


 

Måndag

Några minuter efter att jag slutat jobbet och satt mig i bilen påväg hem så ringde Victoria och ville ha middags sällskap å vi bestämde ganska snabbt att vi skulle ses på donken. Trots att jag mer eller mindre har förätit mig på det så var det gott och dessutom slapp vi laga mat. Så det var bra. Efter middagen körde vi Moa till stallet och jag å Albin åkte vidare till huset. Albin levde rövare som vanligt och jag möblerad om å fixade å donade. Känner att jag borde hoppat över om-möbleringen och väntat tills jag kunnat få hjälp för nu har jag ont i ryggen och foglossningen gör sig påminnd. Men det är så svårt att låta bli att boa in sig. Längtar så förbaskat efter att få flytta in! Men snart så! 

När vi kom hem från huset kom jag på att jag fått klister-tatueringar av Linda å Jesper. Eftersom att jag tidigare lovat Albin att han skulle få det så var det bara att dutta på skiten eftersom att jag håller det jag lovat. Alltid.
 Så nu ligger en mycket nöjd och tillfredställd liten kille med två gnuggisar på armarna här bredvid mig och är på G att somna. Älskade barn. 

När Albin somnat helt ska jag gå ner å pyssla lite här hemma och sen blir det sägen för mig också. Är riktigt trött efter vistelsen i huset haha. Soff-häng

Just nu ligger jag i soffan med Albin och kollar Bolibompa. Hade egentligen planerat att stor städa som jag vanligtvis brukar göra på fredagar. Men jag har så ont i ryggen och foglossning så jag tror att jag kommer hänga i soffan hela kvällen. Det värsta är att när jag ligger ned för länge får jag ont av det också, samma sak när jag sitter och likadant när jag rör på mig. Så det kommer bli en härlig variation på sitta, stå och ligga känner jag. Herregud, är det såhär det är att ha foglossning. Hade inte ens värk i lilltån när jag väntade Albin. Snacka om skillnad det är på graviditeter! 

Nu ska jag försöka, med all min kraft, att resa på mig på lindrigaste sett å ta ett varv fram å tillbaka till köket å hämta glass å värmekudden. Bra kombo eller hur? Haha.