Har precis kollat klart en film. Alldeles själv. Fredde gav upp efter fem minuter och gick å la sig. Men det var ganska skönt att ha soffan för sig själv en kväll. Haha. Idag har jag precis som vanligt jobbat. Men har även hunnit med att färga håret med syrran. Blev inte så jätte stor skillnad men bra blev det i alla fall.

Albin somnade senare en vanligt men så får det bli ibland. Men det är inte speciellt kul att handskas med en trött unge må jag säga. Hur som så somnade han halv nio så vägen till dagis imorgon kan bli spännande.

Annars då? Albin växer å växer å växer. Herregud vad tiden går fort. Om mindre en än månad blir han hela två år. Har hänt så sjukt mycket den senaste tiden och han har verkligen fattat tycke för att prata. Munnen går i ett och jag förstår bara hälften av vad han säger. Så våran kommunikation är inte alltid på topp. Men det går!

Känner mig allmänt lycklig faktiskt. Även fast jag är det större delen av tiden så känns det ännu mer nu. Anledningen till det kan väl vara att jag börjat jobba heltid och fått FAST anställning. Har ju alltid haft dåligt samvete över att inte kunna bidra speciellt mycket ekonomiskt här hemma, men nu jävlar!

Men bakom denna lycka gömmer sig oro, sorg och förvirring. Jag handskas med det varje dag, VI handskas med det. Men man måste se från den ljusa sidan att det som komma skall inte varar för evigt...förhoppningsvis aldrig. Okej känner att jag tala (skriver) i gåtor men så är det.

Hua långt inlägg, kompensation för den dåliga uppdateringen den senaste tiden. Hehe. Nu måste jag sova! Godnatt.

En-gång-i-veckan-blogg

Kan ju medge att jag suger på det här med allt som har med bloggandet å göra. Men va ska man skriva då? Mitt liv går mer eller mindre på rutin. Mån-fredag: 6:00 upp å hoppa, 7:00 åka till dagis å jobb, 7:30-16:00 jobb, 16:15 hämta Albin. 16.30 laga mat. 17:00-18:30 lek å bus med Albin. 19:00 sovdags för lilleman. 19:30 egentid med Fredrik (om han inte jobbar) 24:00 läggdags. Och så här ser det ut i veckorna, helgerna spenderar vi henne eller någon annanstans med olika aktiviteter. Så vad ska jag skriva om? Känns ju super trist å läsa om samma samma samma sak varje dag heela tiden. Ska nog ta å fundera över om jag ska fortsätta blogga eller lägga det på hyllan. Eller kanske bara skapa motivation till att skriva? Å komma på VAD jag ska skriva :) återkommer om det!

Tisdag

Igår försökte jag lägga upp ett inlägg hela dagen från blogg-appen och det kom tydligen upp idag? Fattar ingenting. Blogg-appen suger. Hur som helst så är det tisdag idag och jag sitter i vanlig ordning på balkongen och tar morgon kaffet å en cigg. Ska gå in och väcka sjusovaren Albin snart så vi kan åka till dagis och jobb. Ikväll, efter jobbet ska jag prov sminka min svägerska till hennes speciella dag ;) Det var dagens schema. Dags att sätta igång!