Dålig dag slutar bra

Även fast det var skönt att komma tillbaka till jobbet så har min dag bara varit kaos. Mitt humör har varit på minus och tankarna på en annan planet vilket resulterat i att jag glömt massa grejer, fick hoppa över lunchen av olika anledning, irriterat mig på små saker osv. Men dagen slutade över förväntan otroligt bra! Vi har bl.a. Kollat nytt boende då vi bestämt att radhus kanske inte riktigt var som vi tänkt det. Iallafall inte det här. Och sen för ca en timme sedan kollade jag vad jag får tillbaka på skatten. OMG säger jag bara! Sommaren är räddad! Så nu har jag lallat omkring här hemma med ett leende på läpparna. Känns riktigt skönt!

Nu ska jag mysa ner mig i soffan å vänta på att Fredde ska komma hem .

Tillbaka till verkligheten

Är påväg till jobbet (livsfarligt att gå å skriva så jag ska fatta mig kort) och har precis lämnat Abbe på dagis.
I måndags var jag hos farbror doktorn och fick domen halsfluss. Har inte haft det sen jag var typ tio år och då var det snack om att operera bort halsmandlarna för att jag var ett så kallt halsfluss-barn. Men så fort det kom på tal fick jag såklart aldrig halsfluss igen. Fram till nu då. Jag kände igen symtomen direkt - feber + ont i halsen. Jag fick välja om jag ville ha behandling eller inte och det var ganska självklart att ta behandling så jag kunde få bli frisk och inte smitta efter två dagars penicillin kur istället för att härda ut utan behandling och kanske bli frisk inom fyra dagar. Så nu käkar jag penicillin och känner mig helt frisk men ska äta penicillin i åtta dagar till. Det är iallafall skönt att komma tillbaka till jobbet. Blir ju tokig av att vara hemma!

Nog om det. Nu ska jag fortsätta min promenad till jobbet. Hej sålänge

Inte min dag idag

Har haft en skit dag rent utsagt. Har bara lust att gå hem å lägga mig och dra täcket över huvudet! Har sprungit runt som en galning på jobbet. Fram å tillbaka, fram å tillbaka. Jag har glömt nycklar och diverse saker och på allt det här gick mina skor sönder!! Så nu traskar jag runt i ett par slita sommar sandaler, som mamma hade i bilen. Det är ju snyggt. Mitt i vintern å allt. Men jag är inte bitter. Inte alls.