Jag i ett nötskal

Jag brukar skylla på att det är mänskligt. Men nu börjar det gå till överdrift. Jag glömmer saker HELA tiden. Känns det som iallafall. Det här med att jag skulle föra matdagbok har jag totalt glömt bort. Och det är inte det ända. Glömmer saker jag ska handla, både hemma å på jobbet. Glömmer mina nycklar var å varannan dag, glömmer ladda telefonen, glömmer tvätten i tvättmaskinen osv. Börjar fundera på om jag är dement? Okej inte dement. Det är jag inte. Men jag har så fruktansvärt dåligt minne. Känns onormalt att behöva tvätta om en tvätt tre ggr för att man glömmer hänga den. Eller? Kan det vara för att det snurrar miljoner andra saker runt i huvudet på mig. Kanske, kanske inte. Skit sak samma, nu ska vi kolla film innan det är dags att sova. Har btw fortfarande sjukt ont i kroppen å är sjukt jävla trött.

Bränd, trött och träningsvärk

Igår hade jag en riktigt bra dag på jobbet. Åkte iväg på ledsagning med en kund och käkade hämt-mat efter läkarbesöket. Mitt sista besök blev inställt så jag kunde i lugn och ro avsluta dagen på kontoret och även gå lite tidigare.
Tog mig tid till att sola efter jobbbet vilket jag ångrar idag. Jag har solat solarium i hela mitt liv. Typ. Hela tonåren iallafall. Men nu har det inte blivit på ett tag. Dum som jag är kör jag all-in och med boost och pressade tiden ut vilket resulterade i att jag brände mig? WTF? Har ALDRIG hänt förut. Så idag har jag svin ont på magen å låren.
På det här skulle jag förstås vara duktig och träna. Herregud. Har träningsvärk från topp till tå.

I morse när jag vakande, vaknade jag på helt fel sida. Förståeligt. Höll på att börja grina av trötthet och värk. Frågade Fredrik två gånger om han var säker på att Albin inte hade feber vilket han båda gångerna sa rakt ut -nej Hanna gå upp nu. Det var riktigt synd om mig. Tog mig iallafall upp å svepte kaffet å väckte Albin med frukost på sängen (samlar lite plus poäng eftersom att han på senaste tiden blivit pappig) och han vart riktigt nöjd.
Gick min dagliga runda ner till dagis å vidare till jobbet. Härligt med 40 min PW på morgon med brännskador och träningsvärk. Eller inte.

Ska käka lunch med mamma idag så den här dagen kanske inte blir katastrof ändå. Nu ska jag försätta jobba. Hej

Steg ett

Ligger å läser min så kallade bibel (slut på socker suget) och har precis börjat läsa om det första steget i den sju stegs process jag ska följa för att bli av med mitt socker beroende. Känns super bra å jag är as taggad. Det första steget är att man ska skriva mat-dagbok. Man ska skriva ner datum, tid, mängd, vad man äter, hur man mår fysiskt och hur man mår känslomässigt. Hon rekommenderar att man gör det minst en vecka, så det ska jag göra. Jag kommer skriva ned i en bok och även lägga upp min mat-dagboken här på bloggen också. Men så gör jag en sammanfattning i slutet på dagen.

Ne nu ska jag sova, usch tiden bara springer iväg, kommer vara dödstrött imorgon!