Lite bättre

Albin har inte haft någon feber på dagen men jag märker att han blir trött av lättare ansträngning så det är väl någon baskelusk i kroppen. Vi blir hemma imorgon också för säkerhetskull.

Men det här med att vabba, alltså jag hade ju tänkt passa på att strorstäda, tvätta och dona här hemma. Har än så länge orkat med att tvätt en maskin, har dock inte hängt den. Fy skam på mig. Får helt enkelt sätta igång med det nu. Har iaf hunnit med en PW med Albin i vagnen. Så lite gott samvete kan jag väl ha...

VAB

Min lilla plutt har 39 graders feber. Han fick det igår kväll innan läggdags så då fick han en Alvedon. Sen efter några timmar har han bökat mer eller mindre hela natten. Kl fem imorse fick han en till Alvedon och kunde somna om. Så nu sover han å jag hoppas han kan få sova en stund till så han blir ordentligt utvilad <3

Lööördag

Härliga dag! Har fina kusin Thea på besök idag. Så barnen har lekt och härjat här på förmiddagen. Albin har nu åkt iväg med Fredde å gjort något medans jag å Thea har myst och nu sover hon middag så jag fick helt plötsligt egentid. Skönt! Spenderar den ute på altanen i solen.

Efter ett tiden idag kommer pappa med familj med tårta för att fira att Fredde har fyllt år. Så då blir det fika för hela slanten.

Kvällen är fortfarande oplanerad men det lutar åt att äta strömming som Fredde, mamma å Stellan fiskade igår!