Stress

Hejhopp!
Idag har jag haft mitt första intropass. och det gick hur bra som helst. Jag tror att det kommer bli super bra sen när jag kommit in mer i själva arbetet och fått kläm på alltning.
Efter jobbet passade jag på att sola när jag ändå hade barnvakt. Lite brunare traskade jag hem till Pappa och Albin som hade haft en toppen dag och Albin hade varit på bra humör å pappa med. Så det känns ju tryckt. eftersom att Albin ska få vara med sin morfar imorgon igen eftersom imorgon kör jag mitt andra intropass innan det är dag att köra igång på riktigt på lördag. Hur som helst så bjöd pappsen på middag, soppa och våfflor! Men eftermiddagen tackade jag och Albin för oss för jag var helt slut och behövde också plugga.

Så nu sitter jag här och ska försöka plugga. Albin sover så tid har jag. Men inte motivation. Känner mig så jävla otaggad och har ingen lust eller ork. Det bara snurrar i huvudet på mig. Men jag får ju som sagt skylla mig själv eftersom att jag hade kunnat börjat med detta redan förra veckan. Men som vanligt så sitter jag här dagen innan arbetet ska vara inlämnat. Suck! Nu måste jag forstätta. Hejdåda