Morgonstund har guld i mun

Photobucket Pictures, Images and Photos
vi ligger i sängen och softar. Både jag och Albin är lediga idag så vi ska åka in till stan med Linda och träffa Sandra. Jag är helt mör i hela kroppen, antar att det är från igår då jag och Linda bastade å tog ett glas vin. Men jag kommer nog igång så fort vi kommer ut.

Annars då? Det är bra och livet rullar på. Gällande mig och Fredrik så är vi tillsammans igen så jag känner mig lycklig. Vi hör liksom ihop han och jag. Nu är det dags att kliva upp så att vi kommer iväg någon gång :)

Ensam är stark

Men jag vill inte vara ensam! Som många kanske redan vet så är det slut mellan mig och Fredrik. Vi kommer antagligen att gå skilda vägar och som det ser ut nu så kommer jag och Albin att flytta hem till min mamma. Men vi har inte ens hunnit prata med varandra. Allt gick bara så fort och från ett bråk var det helt plötsligt slut. Jag blev helt enkelt dumpad. Och Fredrik valde att göra det offentligt så fort som möjligt genom med att göra slut på facebook. Så därför känner jag mig skyldig er en förklaring. Hade jag fått bestämma kanske vi kunde pratat med varandra innan hela världen skulle fått veta. Men nu är det så här och jag är så himla ledsen. Mitt liv håller på att rasa samman och jag orkar inte göra någonting. Jag går här hemma som en zombi - gråter, sover, är förbanad, sover, gråter lite till, blir arg... osv. Det är hemskt! Jag tänker inte gå djupare in om exakt vad vi bråkade om och varför Fredrik har gjort slut. Det är vår ensak. Men nu vet ni att det är slut. Jag älskar Fredrik så att det gör ont i kropp och själ. Jag måste hitta ett sätt att gå vidare på och samla mig själv. Jag hoppas att jag och Fredrik någon gång kan lösa det här men just nu är det nog bra om vi är ifrån varandra. Tack till alla som gett mig stöd och ställer upp. Ni anar inte hur mycket det betyder för mig!