Firat färdigt

I helgen har jag firat med mina kära vänner att jag fyllt 20. Jag har även varit på bolaget för första gången alldeles själv. I fredags var jag där 2 ggr. Haha.


Men i lördags, när jag hade min tjejmiddag, så hade jag super kul verkligen. Bortsätt från att jag var bakis de första timmarna. Vi käkade tre rätters och hade trevligt. Alla hade även tagit med sig en grej som fick dem att tänka på mig som dom visade upp och berättade varför just de tagit med sig den grejen. Det var skit kul!

Idag har vi inte gjort så mycket. Fredde har jobbat och ja å Albin har varit hos mamma och städat efter igår. Miranda är här också men ska flyga hem till Blekinge ikväll. Så då åker jag å Albin hem och myser med Fredde som jag inte träffat på hela helgen känns det som. Eftersom att jag har bott med Miranda här hos mamma. Så det ska bli mysigt att bara ligga på soffan å hålla om varandra :)

Nu står Albin och hoppar å skriker om att jag ska komma och leka, så det är bäst att jag avslutar här. Tjing

Dags att sova

Det var riktigt tungt att jobba idag kan jag säga. Men det gick, har så bra schema nu så ska verkligen inte klaga.

Efter jobbet åkte ja å Albin hem till mamma å käkade med henne, mormor, morfar å Stellan. Så glad över att mormor och morfar är här! Dom är bäst. Och ett plus i kanten är att dom lagar världens godaste mat.

När vi sedan kom hem så var det nattning på en gång. Albin somnade fort utan tjafs så det var skönt.
Linda var över på te mys också. Gud man har ju hunnit med en del saker idag. Jag som borde åkt direkt hem efter jobbet å lagt mig med min förkylning. Den är oförändrad även fast jag levt på Alvedon, nässprey och halstabletter idag. Så måste nog sova nu och hoppas på bättringsvägar imorgon. Natti natti.

Sjuk

Jaha då var det mim tur att bli sjuk. Har världens lock för ena örat, täppt i näsan (tackar gudarna för otrivin comp) och så känner jag att huvudverken är på väg. Har tagit Alvedon för det i förebyggande syfte. Nu är det bara att hålla tummarna på att bli frisk tills lördag så jag ska ha min tjej middag. Så idag blir det både mössa å halsduk på!