Flytt-helg

Den här helgen har vi flyttat från radhuset hem till min mamma. Här ska vi bo tills vi får tillträda till nya huset om ca en månad. Kommer bli så himla bra och jag längtar ihjäl mig efter att få flytta in.

Albin har varit hos sin farfar hela helgen så vi kunde få flytta och städa i lugn och ro. Vi passade även på att dricka flytt-bira och så blev det en sväng ute igår kväll. Det slutade med efterfest hos mamma, vilket inte är helt ovanligt. Alltid lika trevligt.

Nu ska jag gå å sussa med mina grabbar. Imorgon är det jobb som vanligt och så måste jag ta igen helgens plugg som jag missat. Hej så länge.

Jag är aldrig nöjd

I skrivande stund sitter jag och läser medicinsk grundkurs 1. Jag pluggar alltså. Dagis ringde imorse för att de upptäckt prickar/utslag på Albin. Inge allvarligt då hans välmående är på topp. Men jag hämtade hem honom för säkerhetskull. Har pratat med husläkarna och dem tyckte att vi skulle avvakta innan vi ska kolla upp prickarna hos doktorn. 
 
Hur som hels så är vi hemma och Albin ligger och vilar. Då passade jag på att plugga vilket får mig att tänka tillbaka till då jag var mammaledig. Jag saknar den tiden ofta faktiskt. Just för att slippa den här vardagsstressen. Gud va härligt. Samtidigt som jag under den tiden hoppades att tiden skulle gå fortare för att få börja jobba och komma in i vardagsrutiner- Hämta, lämna, jobba, laga mat osv. Det är lustigt det där med att man aldrig är nöjd. Det är klart att jag är nöjd med livet i allmänhet, men jag strävar alltid efter något mer. Vilket jag anser är positivt då det tagit mig än jävla bra bit in på livet. 
 
Inte för att skryta, men jag vill ge mig själv en klapp på axeln över det jag åstakommit under de senaste tre åren. Jag har tagit körkort, Jag har pluggat två årskurser under ett år (pluggade tvåan och trean smtidigt), Jag har varit mammaledig, jag har tagit studenten, jag har heltidsjobb, jag har köpt min första bostad med mannen i mitt liv, jag har börjat plugga igen och jag har uppfostrat världens finaste snart treåring! Har jag nämnt att jag inte äns fyllt 21 år? DEN ni! inte illa enligt min mening. 
 
Men det här med att jag aldrig är nöjd kan också vara negativt. Jag kan känna att jag har svårt att stanna upp för stunden och njuta av det fantastiska liv jag har. Det är något jag måste lära mig. Note to myself - Lär dig stanna upp och njuta av livet, lev idag och inte i framtiden. Jag måste iallafall hitta en balans mellan att blicka framåt och verkligen leva i nuet. 
 
 
 
 
 
 

Bra dag!

Haft en bra dag på jobbet idag. Allt har flytit på bra och det är så otroligt skönt att det har varit sol och varmt ute! Det livar upp hela humöret. Lunchdetjade med Mamma, Stellan och Tilda hemma hos Stellan. Det var mysigt. Värsta lyxen att få nylagad hemma mat till lunch. Det händer aldrig. förutom idag då. 
 
Efter jobbet åkte jag förbi Caroline och fikade med henne. Fredde hämtade Albin idag så jag hade egentid fram tills middagen. Verkligen skönt! Speciellt när man lyckas bjuda in sig hos en kär vän. 
 
När vi käkat middag och städat samt hängt en tvätt tog jag med mig Albin ner till verkstaden för att tvätta bilen invändigt. Snacka om att det behövdes. Fy satan va mycket skit det var i HELA bilen. Men nu är det gjort å jag gör inte om det igen på länge! jobbigt var det. 
 
Just nu sitter jag och pluggar. Så typiskt mig att komma igång med det så sent på kvällen. Måste nog ställa alarm på när jag ska gå å lägga mig för det är inte omöjligt att jag sitter här till små timmarna eller typ somnar i någon oskön ställning och får nackspärr. Bäst att jag forsätter med uppg så jag hinner med det jag har planerat. 
 
Hej så länge!