Design

Som ni märkt har jag bytt design. Men det är något knasigt och jag får inte till det. Designen är en blogg.se design och det är hel konstig. Ingenting som funkar så har fått sitta och pilla själv. Nu ser det okej ut på framsidan, och halv okej på inläggssidan de andra "två sidorna" är helt knasiga. Någon som är duktig på sånt? dessutom så på inläggssidan så ligger "side" på fel sida och under "content" hur löser man det? hjälp någon?

kfdflmvanjehöawejgäöpaje

Att det alltid ska vara nått! Är inte Albin sjuk är jag det. Är jag sjuk är vi båda sjuka. Dessa jäkla sjuk-dumhelvetes-domar. Trööött blir jag på skiten. Mitt liv stannar upp och jag har inte lust med någotnting. Det är ju för fan inte ens gott att käka? å jag ÄLSKAR mat! Jag kommer svälta. Och Albin kommer bli röd i rumpan för jag känner ju inte när han skitit. Fredde blir på dåligt humör för att jag går och gnäller, albin gnäller (inte just nu då. han sover). Gnäll gnäll gnäll. Jag dör nog snart. Ingen träning på 100 år heller. SKIT HALS; FÖRKYLNING; BAKTERIER; VIRUS you name it. jag har ALLT just nu. cancer också säkert. oh my, vilket i-landsproblem. Min hals krånglar och gör ont och jag sitter å grinar för det. Ha ha. D R A M A Q U E E N! Nu ska jag dricka oboy, det hjälper mot ALLT!

For you

För er som inte vet så gör jag behandlingar hemma. Eftersom att jag utbildar mig till hudterapeut och verkligen brinner för det har jag fått möjligheten att kunna göra egna behandlingar hemma. Jag får (förhoppningsvis) mitt diplom nu när jag går ut i Juni. För tillfället är det här dem behandlingar jag har möjlighet till att utföra hemma:

Frans- brynfärg ink. plockning av bryn
Vax, hel och halvben
Massage helkropp eller bara rygg och nacke.

För mer info kontakta mig via mejlen! :)
hanna@bjorklunds.eu