Nu är det dags

Känner mig så himla trött och slut i kropp och själ. Har alldeles för mycket i min lilla hjärna känner jag. Skulle behöva en paus eller i allafall en lång sov morgon och en helt oplanerad dag. Det skulle sitta fint! Men har tyvärr inte tid med det. När jag är ledig från jobb/skola/praktik är det fullt ös med Albin och skulle jag få tid över för egentid så kan jag inte koppla av ordentlig för alltid är det grejer som behövs fixas. Men nu är det i allafall dags för dagens/nattens vila så vi hörs imorgon. God natt.
Photobucket Pictures, Images and Photos

Jag vill bli klar!

Vet ni hur trött jag är på skolan!! Jag vill inte plugga längre, jag vill bara vara klar och ta studenten och få ett heltids jobb. Det suger att plugga. Jag som har varit så motiverad innan har nu tappat allt tålamod och motivation. Jag vill inte plugga historia, naturkunskap och alla tråkiga ämnen. Jag vill bara plugga HUD ämnena så jag kan bli en duktig Hudterapeut. Men det är väl bara att bita ihop och göra det bästa av situationen, antar jag...

Ansiktsbehandling

Var ju som sagt på praktiken idag. Så fick jag göra en Ansiktsbehandling på Inger och det gick jätte bra! Hon tyckte att jag hade en bra massage hand och var väldigt duktig så det var kul. Efter praktiken åkte jag och hämtade Albin som vanligt och nu är vi bara hemma och myser. Funderar på att åka och träna men så tråkigt att träna själv och linne svarar inte... Så får se om jag pluggar istället :)