Still alive!

Vi lever och mår bra. Alla tre. Hela lilla familjen. Fredde jobbar och står i precis som vanligt. För tillfället ligger han här brevid mig i soffa och snarkar hög. Han är helt slut stackarn. Jag känner mig också helt färdig. Jag jobbade idag vilket jag inte gjort på säkert en månad. Så lite ringrosting tog jag mig igenom hela jobb dagen utan problem. Snacka om att man har bra minne egentligen. Hade inte glömt en enda port kod, nyckelnr eller telefon nummret till intra phone. haha. Helt otroligt!
Och Albin då.. lilla plutten (som för övrigt börjar bli så stor) lever livet fullt ut med mycket skratt, bus och kärlek. Han är så himla go min lilla son. Väldigt kramig är han och kramar andra mer än gärna. Men i mellan åt kommer grin och tjurattackerna som är lite mindre mysiga. Han är väldigt bestämd, vet vad han vill och protesterar högt och tydligt om han inte får som han vill. Lägger sig på marken och vägrar ge sig. Men det hör väl till antar jag. Föräldrar livet är underbart, slitsamt och helt fantastisk. Jag känner mig så otroligt glad och stolt över att vara ung mamma. Det är absolut inget jag ångrar men samtidigt skulle jag faktiskt aldrig rekommedera det till någon annan. Eller... alltså det jag menar är att jag egentligen tycker att man ska gå klart, iallafall gymnasiet och kanske jobbat ett par år. För det är jäkligt tungt att plugga samtidigt att ha småbarn. Det går, absolut, men det är tufft! Och på tal om att plugga så behöver jag kolla igenom en del plugg-grejer innan jag går och lägger mig. Så vi hörs nästa gång :)

Photobucket Pictures, Images and Photos

Dan före dopparedan

Just nu sitter jag i soffan hos mamma med mormor och morfar. Jag sitter som ett litet barn och bara längtar tills imorgon. NU har jag julkännslor! Det ska bli så mysigt att fira jul imorgon. Vi har för en liten stund sedan lagt dem sista paketen under julgranen. Och precis som varje år blev det mer julklappar än vd vi räknat med. Tanken var att vi inte skulle köpa några julklppar till varandra förutom till Albin, eftersom att han nu mera är det ända barnet i familjen. Men jag vet helt säkert att 39 julklappar inte bara är till honom. Haha ja, jag har räknat alla OCH kolla vilka klappar som är till vem. Jag säger ju det, jag är som ett litet barn igen. God jul på er!
Photobucket Pictures, Images and Photos

244 besökare, 342 sidvisningar

Tack för att ni NÄSTAN slog besöksrekord i förr går. Vad tyckte ni om syrrans fina "dikt"? Jag kan säga att jag satt med tårar och en klump i magen tills jag läste dom sista meningarna. Jäkla syrran alltså. Men den är ju jävligt rolig. Så man måste verkligen läsa om den när man vet vad dikten handlar om. HA HA! Jaja, jag blev i alla fall total lurad, blev ni det?