Nyfärgat

Herr och Fru Sanneh (Mickan & Mustapha) och Joel kom över på en till fika. Jag bjöd på kladdkaka. Vad annars? haha. Men i alla fall så färgade mickan håret på mig. För det hade jag totalt glömt bort att jag skulle göra och kom på det nu idag. Övervägde om jag skulle färga själv idag eller vänta tills imorgon och be någon om hjälp. Men så kom ju Mickan. Så, även fast vi använde samma färg som jag färgade med sist så vart det lite skillnad! :)

FÖRE


EFTER


Såå, vad tycker ni??
Jag blev supernöjd! men på bilderna så ser ju själva håret snyggare ut på "FÖRE" bilden. Men färgen är ju definitivt snyggast på "EFTER" bilden :)

Fika med Nyberg/Sanneh

Idag kom Mickan, Malin, Joel och Mustapha (!!) över på en kaffe. Åh äntligen har vi fått träffa Mickans omtalade man! Det var jättkul. Men jag med min taskiga engelska tog de säkra kortet och pratade svenska. så de andra fick översätta det jag sa. haha.
Efter kafferepet med dom så ställade jag mig och lagade mat med min kära karl. och det var riktigt länge sedan som vi lagade tillsammans känns det som så det var mysigt.
Nu liggar min pojkar och tar en efter-maten-tupplur så jag tänkte passa på att plugga. vad jag är duktig va! Tjing

Design

Nu har jag suttit med den här jävla skit designen hur länge som helst och jag blir aldrig nöjd. Jag är så trött på design skit nu så jag orkar inte ens ändra tillbaka så det får se ut såhär. Nöjd eller inte. För jag orkar inte hålla på med den längre. Jag ska plugga istället!