Soffmys

Sitter och myser i soffan med sonen och pojkvännen. Vi kollar på idol. Jag har faktiskt ingen direkt favorit i programmet i år. Förra året var ju kalle en självklarhet men det här året finns ingen som är tillräckligt bra för att falla sig i min smak.

Idag har Albin lyckats med att båda bajsa och spy i soffan så den måste tvättas. Och på tal om tvätt så har vi nu äntligen kopplat in våran tvättmaskin. våran söta lilla toppmatade tvätt maskin som vi fick i inflyttningspressent av pappa m. familj. Dock kan vi inte tvätta soffklädseln i den. Men vi kan tvätta mycket annat. Som alla nersypdda och ner bajsade kläder :) Men innan vi kan börja tvätta måste vi inhandla ett tvätt ställ så vi kan hänga tvätten på tork.

 

Ny design

Åh äntligen är jag klar. eller tillräckligt klar för att kunna spara och ändra designen. Det är lite små saker jag vill ändra men orkar inte det för tillfället.

Vi var ju på BVC idag och lilleman har nu gått upp 300g på tre dagar. så nu är han tillbaka på kurvan och har passerat sin födelse vikt =). Vi ska ockå börja ge honom mag droppar. 

Nu ska jag passa på att städa nu när Albin slaggar.