Har precis kollat klart en film. Alldeles själv. Fredde gav upp efter fem minuter och gick å la sig. Men det var ganska skönt att ha soffan för sig själv en kväll. Haha. Idag har jag precis som vanligt jobbat. Men har även hunnit med att färga håret med syrran. Blev inte så jätte stor skillnad men bra blev det i alla fall.

Albin somnade senare en vanligt men så får det bli ibland. Men det är inte speciellt kul att handskas med en trött unge må jag säga. Hur som så somnade han halv nio så vägen till dagis imorgon kan bli spännande.

Annars då? Albin växer å växer å växer. Herregud vad tiden går fort. Om mindre en än månad blir han hela två år. Har hänt så sjukt mycket den senaste tiden och han har verkligen fattat tycke för att prata. Munnen går i ett och jag förstår bara hälften av vad han säger. Så våran kommunikation är inte alltid på topp. Men det går!

Känner mig allmänt lycklig faktiskt. Även fast jag är det större delen av tiden så känns det ännu mer nu. Anledningen till det kan väl vara att jag börjat jobba heltid och fått FAST anställning. Har ju alltid haft dåligt samvete över att inte kunna bidra speciellt mycket ekonomiskt här hemma, men nu jävlar!

Men bakom denna lycka gömmer sig oro, sorg och förvirring. Jag handskas med det varje dag, VI handskas med det. Men man måste se från den ljusa sidan att det som komma skall inte varar för evigt...förhoppningsvis aldrig. Okej känner att jag tala (skriver) i gåtor men så är det.

Hua långt inlägg, kompensation för den dåliga uppdateringen den senaste tiden. Hehe. Nu måste jag sova! Godnatt.